1/12

EENGEZINSWONING

IN AALST

​..........................................................................................

Type: Woning

Bouwheer: Privé

Plaats: Aalst

Aannemer: Matthijs Projecten

..........................................................................................

De tuingevel in zwart gelijmd metselwerk toont duidelijk de hedendaagse interventie ten opzichte van de oude gevels. De grote open ruimtes van de feestzaal werden met praktische functies ingevuld, maar behouden toch de openheid die de oorspronkelijke ruimte karakteriseerde. De relatie tussen zaal en tuin was vroeger onbestaand en werd in het project een basis voor het ontwerp.                                                                                                                                                            

architects   -  associates

  • LinkedIn classique
  • Icône de l'application Google +
  • Facebook Classic

Laatste update 28.02.2018

© Alle rechten voorbehouden 2015  R​DBARCHITECTEN BVBA  A: Hekers 66 -9052 GENT BELGIUM   -   T: +32 474 57 09 66 -  E: info@rdbarchitecten.be​ -  BE0898644523